Software Tools

Software of simpele tools kunnen u soms veel geld kosten aan (jaarlijkse) licenties maar vaak bestaan er gelijkwaardige openbron alternatieven die voor u eigenlijk de nodige functionaliteit bevatten.
Wij kunnen helpen met installeren en het geven van een korte demo of cursus om u en uw personeel op weg te zetten. Zelfs een webapplicatie op maat gemaakt kan best betaalbaar zijn.
Contacteer ons en wij doen u graag een voorstel.

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Workshops Training

Na het behalen van een getuigschrift pedagogische bekwaamheid (D-cursus) hebben we de laatste tien jaar mooie ervaringen opgebouwd in het geven van cursussen en workshops aan Howest als gastdocent en aan UGent en VIB als medewerker. Elke training wordt aangepast en afgestemd op de doelgroep en het onderwerp van de sessie.


Consultancy Ondersteuning

U zit met een vraag of een probleem of u hebt gewoon wat hulp en ondersteuning nodig voor een project. Ook daarbij kunnen we u helpen. Dat kan gaan om een oude (access) databank of programma om te zetten in een moderne webapplicatie of misschien hebt u schrik gegevens te verliezen die op al die aparte computers staan en wil u netwerkopslag of een cloudoplossing. Andere klanten willen een emailcampagne opzetten om hun klanten te informeren. Al eens nagedacht of al die excel lijstjes niet in een databank kunnen bijgehouden worden met een gebruiksvriendelijke webapplicatie?
Wij helpen u graag op weg in de digitale wereld!

Generic placeholder image